Betaalmethoden

Betalen kunt u :

  • iDEAL

Veilig en direct betalen op het Internet. iDEAL is een nieuwe digitale betaalstandaard. Alle grote Nederlandse banken doen eraan mee. Als consument betaalt u online uw internet aankopen in de vertrouwde internetbankieromgeving. iDEAL staat gelijk aan digitaal pinnen: de betaling is direct van uw rekening afgeschreven op de rekening van de winkel. Levertijden zullen korter worden door deze directe betaalmethode. iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. 

  • Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij fietsservicepunt-Maarheeze.nl afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betaal direct online via het Bancontact/Mister Cash systeem van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Simpel, snel en veilig.

  • SofortBanking / DirectEBanking

Deze betaalmethode is geschikt voor Europese klanten. Met Sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw internetbankrekening maken. Fietsservicepunt-Maarheeze.nl ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van Sofortbanking. Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online bankieren en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u heeft ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw internetbankrekening.

  • Afhalen in Maarheeze

Contant en/of Pin

© 2017 - 2021 Fietsservicepunt-Maarheeze | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel