Fietsservicepunt-maarheeze
 
Wij houden van fietsen

Fietsonderdelen en Accessoires

Fietsservicepunt-maarheeze.nl is een website en werkplaats die zich bezighoudt met onderhoud en reparatie van fietsen. 
Fietsservicepunt-maarheeze.nl bestaat sinds 1989 en is gevestigd in Maarheeze, Noord Brabant. Het assortiment bestaat inmiddels tussen de 5.000 en  25.000 fiets en scooter onderdelen. We staan voor overzicht, transparantie en gebruiksvriendelijkheid. Dit vertaalt zich onder andere naar een makkelijk te gebruiken en overzichtelijke website. We proberen met elk artikel  de voordeligste te zijn. We werken met meerdere leveranciers om je altijd de beste prijs te kunnen geven.
Om deze lage prijzen te kunnen hanteren, werken we net even wat anders dan de gemiddelde website met werkplaats. We werken zelf met nauwelijks voorraad en bestellen pas bij ons leveranciers als wij een werkplaats opdracht binnenkrijgen. Zo kunnen we wel alle producten die beschikbaar zijn aanbieden, maar hoeven we geen grote, dure panden te betalen om alles op voorraad te houden én hebben we bijna geen voorraadrisico. Zo kunnen we de laagst mogelijke prijs aanbieden, maar hierdoor zit er ook een langere levertijd op van 1 of 2 werkdagen.
Wij hopen je nog vaak op onze website en werkplaats te zien. Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je altijd bij ons terecht door bijvoorbeeld eens langs te komen in onze werkplaats, of gebruik te maken van de telefoon 06-10568192